Arendalgruppas VHF/UHF Winlinksystem i 2022

Arendalgruppa har 2 stk Winlink  RMS packet installasjoner på Tromøy. En på VHF og en på UHF. Gruppa har og to tilsvarende KA Noder i drift på samme QTH. Alt har stort sett fungert greit greit bortsett fra at Internett ble borte en stund i slutten av Februar. Det kom tilbake av seg selv etter kort tid, uten at vi vet hvorfor. 12. Oktober skjedde der noe igjen og ingenting virket. LA7LW og LA3VW var oppe å sjekket og det viste seg at ett program (RMS Relay) hadde hengt seg. Vi resatt alt sammen og alt startet opp igjen som det skulle. Ett par dager senere sluttet TNCen til UHF delen å virke. De samme personene måtte opp igjen og resette TNCen. Det var kuren, alt fungerer nå som det skal.

Da vi er usikker på tilstanden til den gamle harddisken som sitter i PCen har vi kjøpt inn en ny SSD som skal klones og monteres inn snarest.

Dette innlegget ble publisert i Winlink. Bokmerk permalenken.