Dugnad hos Sylvia, LA1OGA

Sylvia, LA1OGA trengte hjelp til å få opp en ny trådantenne. Lørdag den 20. November, 2021 stilte tre amatører fra LA4A opp, ledet av dugnadskordinator  LB7VI, Sverre. Resten av manskapet var LA9ZH, Jon og LA3VW, Odd. Antennen, en 10-80 K1 var skaffet tilveie av LA6XAA, Eric tideligere. Denne skulle opp mellom to trær, og her viste Sverre sine kunster med fiskestanga. Han kastet presist hver gang og det tok ikke lang tid før antenna var oppe.

Så var det test av det nye oppsettet. Hadde det hjulpet noe på signalstyrken? Sverre stillte opp i schaken og resultatene var overveldende i forhold til tideligere rapporter. På 80 m var det 9+ signaler både fra Fredrikstad, Skien og Trømdelag, så vi håper hun vil få stor glede av den. Flott innsats.

Dette innlegget ble publisert i Dugnader. Bokmerk permalenken.