LB7VI, Sverre trår til igjen

Dugnadskoordinatoren vår, LB7VI, Sverre står på for fullt. Denne gangen var det LA6XAA, Eric som trengte hjelp med å bytte ut en VHF/UHF vertikalantenne. Fredag den 19. Mars reiste Sverre ut og fikk ordnet dette. Antenna var pipemontert på ett forholdsvis flatt tak, så jobben var grei. X30 antenna som sto der ble erstattet med en Sommerkamp X-621N antenne som er ca 5m høy. Med denne antenna åpnet der seg en ny verden for Eric og han kunne nå kjøre stasjonen som han knapt ante tideligere. Flott innsats Sverre.    I tillegg til dette fikk han med seg tilbake en ICOM ID-51 for programmering. Denne ble levert tilbake Mandagen etter og han fikk da med seg to radioer til. Disse skulle til LA3VW for sjekk og reparasjon. Vi må si at innsatsen er upåklagelig Sverre.

Her ser vi resultatet av jobben. Til venstre ser vi den gamle X-30 antenna og til høyre ser vi den nye Sommerkampantenna ferdig montert.

Oppdrag nr 4:

Dagen etter, Lørdag den 20. Mars var det full innsats igjen. LB7VI Sverre hjalp da LA3LUA, Stig med å sette opp en X-300 antenne, som var blitt liggende ubrukt alt for lenge. Jobben inkluderte da foruten oppsett av antenne, strekking av kabel og montering av kotakter. Også her åpnet det seg en ny verden på VHF/UHF og mange nye stasjoner ble hørt og kjørt.

Her ser vi Diamond X-300 Antenna ferdig montert

Hva blir ditt neste oppdrag Sverre?

 

Dette innlegget ble publisert i Dugnader. Bokmerk permalenken.