Fielday på Hørte 4. September 2021

Vil benytte anledningen til å invitere til field day på Hørteheia (det gamle Natoanlegget) lørdag 4. september 2021. Vi reiser oppover på formiddagen for å rigge antenner og diverse. Det er blitt tatt høyde for at de som vil kan kjøre både lørdag og søndag ihht field day reglene. Det er bare å komme for en hyggelig samling, med eller uten radio. Ta med kaffe eller annet å drikke/spise og en stol, da er mye gjort. Satser på en fin dag ute med gode venner og radio. Det vil  blir som et klubbmøte vil jeg tro………….

Håper at så mange som mulig kan komme, om så bare for en kort eller laaang stund. Det kan kjøres helt opp hvis dere ikke tar Lamborginien , da det er litt humpete noen steder.

Testen går fra Lørdag 4. September kl. 15:00 til Søndag 5. September kl. |3:00                        Regler finner du på denne adressen:         http://tinyurl.com/tkt6rxf5

Gleder oss til dette. Håper værgudene ordner greit/strålende vær.                                              Talk in på 145,550 MHz eller over Agder repeaternettverk.

Dette innlegget ble publisert i Hovedside. Bokmerk permalenken.