Packet Digipeateren LA4A-2 på Fløyheia i Arendal

Onsdag den 28. Mars 2018 reiste LA6VBA, Tarald  og LA3VW, Odd opp på Fløyheia for å montere opp en Packet digipeater. Den skal gi bedre dekning for vår fremtidige Packet Winlink I-Gate på 144,925 MHz. Montasjen gikk helt etter planen da vi brukte ubenyttetplass i skapet til LA5AR. Vi hadde tideligere fått overta 2m antenna til GuardSystems. Antenna, en Procom CXL2-3LW, som sitter 40 m oppe i masta og gir fin dekning.. Siden dette er en 2m antenne, dro vi bare kabelen fra deres installasjon som ikke brukes lenger, ned i skapet vårt og koplet den til radioen.

Dette oppsettet har vist seg å fungere greit. Den 04. April. 2018 utvekslet LA2VRA, Wilfred og LA3VW, Odd flere e-mail  over denne digipeateren uten problemer.

Her sees hele oppsettet som er montert inn i samme skap som Repeateren vår. I etterkant har vi montert inn ett bandpassfilter av typen KATHREIN.

Mandag 24. September 2018 reiste LA6VBA og undertegnede opp en tur opp på Fløyheia.Vi hadde med ett Kathrein K 64 00 2 1 bandpassfilter som ble montert på digipeateren. Alt gikk som smurt. Nå venter vi bare på at «Packet Winlink» skal bli QRV.

Dette innlegget ble publisert i Infrastruktur, Packet. Bokmerk permalenken.