Packet Digipeateren LA4A-2 på Fløyheia i Arendal

Onsdag den 28. Mars 2018 reiste LA6VBA, Tarald  og LA3VW, Odd opp på Fløyheia for å montere opp en Packet digipeater. Den skal gi bedre dekning for vår fremtidige Winlink I-Gate på 144,925 MHz. Montasjen gikk helt etter planen da vi brukte ubenyttetplass i skapet til LA5AR. Vi hadde tideligere fått overta 2m antenna til GuardSystems. Den sitter 40 m oppe i masta og gir fin dekning.. Siden det var en 2m antenne, dro vi bare kabelen fra deres installasjon ned i skapet vårt og koplet den til radioen.

Dette oppsettet har vist seg å fungere greit. Den 04. April. 2018 utvekslet LA2VRA, Wilfred og LA3VW, Odd flere e-mail  over denne digipeateren uten problemer.

Her sees hele oppsettet som er montert inn i samme skap som Repeateren vår. I etterkant har vi montert inn ett bandpassfilter av typen KATHREIN.

Mandag 24. September 2018 reiste LA6VBA og undertegnede opp en tur opp på Fløyheia.Vi hadde med ett Kathrein bandpassfilter som ble montert på digipeateren. Alt gikk som smurt. Nå venter vi bare på at Winlink skal bli QRV.

Dette innlegget ble publisert i Infrastruktur, Packet. Bokmerk permalenken.